+385 43 241 360 +385 99 315 79 06

O nama

Počevši od činjenice da je nekretnina, nakon obitelji, najveća vrijednost današnjeg vremena, vrlo je bitno za istaknuti da se pri kupnji, prodaji ili pak kakvom drugom poslu sa nekretninama treba pristupiti s povećom dozom savjesnosti kako bi poslovanje rezultiralo ne samo profitabilnošću već i osobnim zadovoljstvom svih uključenih strana koje sudjeluju u poslu.

Posredovanje je složena višedisciplinarna djelatnost koja se očituje u nizu pothvata za koje je prijeko potrebno znanje iz sfere financijskog sustava, marketinga, oporezivanja vezanog za nekretnine, prava te usredotočenosti na mnoštvo ponekad zamršenih, ali ipak nužnih radnji vezanih za kupoprodaju.

Usprkos ozbiljnosti nužnoj za profesionalno odvijanje suradnje, agencija „NEKRETNINE KRIVAČIĆ d.o.o.“ posvećuje Vam pažnju prvenstveno na susretljiv, prijateljski način i uz to jamči svojom stručnošću i licencom za obavljanje posla posredovanja
dobivenom od strane Hrvatske Gospodarske Komore.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, „ Nekretnine Krivačić d.o.o.“, ambiciozno je trgovačko društvo ovlašteno od strane Ministarstva gospodarstva te upisano u Registar posrednika pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori 2012. godine. Društvo je osnovano s ciljem pružanja prvoklasne pomoći i kvalitetnog savjetovanja pri odabiru i realizaciji kupnje, prodaje ili drugog oblika poslovanja s nekretninama.

Mi smo više od agencije, namjera nam je pružiti Vam uvid u realno stanje tržišta te plasman Vaše nekretnine i pomoć prilikom odabira tražene na najbolji mogući način. S obzirom na to, ulažemo napore kako bismo stekli Vaše povjerenje omogućujući Vam osjećaj sigurnosti uz blisku suradnju, te usluge odnosno potrebnu pravnu pomoć odvjetničkog tima s dugogodišnjim iskustvom koji djeluje uz nas.

Za svoje klijente obavljamo brzo i profesionalno sljedeće;
  •  posredovanje pri kupnji i prodaji svih vrsta nekretnina
  •  pravnu pomoć tijekom čitavog procesa posredovanja
  •  savjetovanje
  •  unapređivanje razvoja nekretnina
  •  provjeru i pripremu potrebne dokumentacije (vlasnički list, posjedovni list, izvadak iz katastra…)
  •  sastavljanje kupoprodajnog predugovora i ugovor
  •  prijedlog za uknjižbu prava vlasništva
  •  ostale potrebne radnje

Područje djelovanja:

Središte našeg djelovanja je Bjelovar i Bjelovarsko-bilogorska županija, Istra, Kvarner, Dalmacija sa otocima, te područje grada Zagreba , ali udovoljavamo i ostalim zahtjevima na čitavom području Republike Hrvatske.

Osnovni podaci za Agenciju:

Naziv: „ NEKRETNINE KRIVAČIĆ društvo s ograničenom odgovornošću za savjetovanje i posredovanje u prometu nekretnina“
Skraćeni naziv : NEKRETNINE KRIVAČIĆ d.o.o.
Sjedište: Bjelovar, Grad Bjelovar, Andrije Kačića Miošića 19
MBS : 010083422
OIB : 48678691887
Temeljni kapital : 20. 000,00 kuna uplaćen u cijelosti
Pravni oblik : Društvo s ograničenom odgovornošću
Osnivači / članovi društva: Narcisa Krivačić, OIB : 40396477273, Bjelovar A .K. Miošića 19 , član društva
OSOBE OVLAŠTENE ZA ZASTUPANJE : Narcisa Krivačić OIB 40396477273, član uprave, zastupa društvo samostalno i bez ograničenja, imenovan odlukom od 21.svibnja 2012g.
Zorislav Krivačić OIB 07189700601, prokurist, imenovan odlukom od 21.svibnja 2012g.

TRANSAKCIJSKI RAČUN : PODRAVSKA BANKA: 2386002 – 1110009781