+385 43 241 360 +385 99 315 79 06

Prezentacija i prodaja nekretnina

Najvažniji posao u posredovanju nekretnina je PREZENTACIJA VAŠE NEKRETNINE na najbolji mogući način. To nam je ujedno i najdraži posao! Iznimno poštujemo Vaše nekretnine i znamo ih prikazati upravo onako kako zaslužuju – u najboljem svjetlu. U trenutku kada ste čvrsto odlučili nekretninu prodati i angažirali ste nas, budite otvoreni i pitajte za savjete koji će uz minimum troškova bitno poboljšati i istaknuti sve prednosti Vaše nekretnine
.
MI ZNAMO ŠTO KUPCI ŽELE!

Nakon nekoliko savjeta kako nekretninu pripremiti za prodaju koje ćemo Vam entuzijastično i uvijek rado dati, obavit ćemo fotografiranje nekretnine možda i nekoliko puta, kako bismo na sunčan dan samoj nekretnini pružili priliku da zabljesne u punom sjaju.

Nakon toga slijedi oglašavanje na suvremen način putem svih dostupnih i kupcima atraktivnih portala u Hrvatskoj, ali i u nekim Europskim zemljama. Osim toga, oglašavamo i na raznim panoima, jumbo plakatima, standard display-u, rich media formatima u posjećenijim gradskim kafićima, na našoj web stranici, društvenim mrežama i budite sigurni, svi će biti obaviješteni o prodaji Vaše nekretnine !