+385 43 241 360 +385 99 315 79 06

Usluge u posredovanju nekretninama

 Prodaja nekretnine

Agencija Nekretnine Krivačić d.o.o. ovlašteni je posrednik u procesu prodaje Vaše nekretnine. Slobodno nam se obratite s povjerenjem jer našim dugogodišnjim iskustvom i aktivnim svakodnevnim sudjelovanjem u dinamičnom procesu prodaja i čestih promjena na tržištu nekretnina garantiramo kako ćemo pronaći idealnog kupca za Vašu nekretninu.

Mi razumijemo kako je prodaja nekretnine vrlo važna u životu svakog od nas i često zna biti naporna i zamršena, a mi smo tu kako bismo Vam olakšali cjelokupni proces. Nudimo Vam provjerene usluge kojima na najbrži i najefikasniji način pronalazimo kupca jer smo u neprestanom kontaktnu s onima koji imaju želju i potrebu ostvariti kupnju nekretnine stoga imamo već i popise mogućih kupaca i na zadovoljstvo obje strane rješavamo posredovanje!

Nakon što se odlučite na prodaju, na raspolaganju će Vam biti naš stručni tim koji će Vam ponuditi sljedeće usluge:
  • savjetovanje pri formiranju cijene Vaše nekretnine;
  • priprema dokumentacije potrebne za prodaju nekretnine;
  • fotografiranje Vaše nekretnine;
  • prezentacija Vaše nekretnine na našoj web stranici te na vodećim portalima za prodaju nekretnina;
  • pravnu pomoć tijekom cjelokupnog procesa prodaje.

Angažirajući naš stručni tim izbjeći ćete vrlo stresne situacije vezane uz cjelokupni proces pravnih radnji kod prodaje koje ćemo odraditi za Vas. Osim toga, umjesto Vas ugovaramo sastanke, odgovaramo na brojna pitanja potencijalnih kupaca, određujemo rokove i u Vašem interesu savjesno pregovaramo kako bismo pronašli najbolju opciju s kojom ćete upravo Vi biti zadovoljni – u interesu nam je!

Kupnja nekretnine

Posredovanje u kupnji nekretnine, nakon što nas angažirate, za nas predstavlja veliko zadovoljstvo i izazov budući da nam pružate povlaštenu mogućnost sudjelovanja u Vašem vrlo važnom životnom koraku, a to je pronalazak i kupnja savršenog doma, poslovnog prostora ili druge investicije u obliku nekretnine.

Nakon što ste se odlučili za taj veliki korak, mi ćemo pažljivo saslušati Vaše želje i potrebe te u skladu s njima postupiti pri pronalasku nekretnine. Naša misija je stavljanje najvećeg naglaska na sigurnost i povjerenje pri kupnji – naši odvjetnici s dugogodišnjim iskustvom znaju protumačiti katkad vrlo zamršene situacije koje mogu nastati na tržištu nekretnina.

Za Vas i prodavatelje izrađujemo predugovore i kupoprodajne ugovore, vodimo Vas kroz cjelokupni proces ostvarivanja kredita kod Vaših banaka, te Vam osiguravamo podršku sve do upisa Vašeg vlasništva u zemljišne knjige, a ako se odlučite za još koju kupnju, i tada smo ponovno tu uz Vas!

ZAPAMTITE: TRŽIŠTE NEKRETNINA VRLO JE SKUPO I KOMPLEKSNO TRŽIŠTE KOJE NE PODNOSI POGREŠKE I UVIJEK IH SKUPO NAPLAĆUJE - MNOGO SKUPLJE OD ANGAŽIRANJA STRUČNE AGENCIJE!


Kodeks etike

Agencija "NEKRETNINE KRIVAČIĆ d.o.o." je potpisnica Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina upisana pod rednim brojem 367/17 kod Hrvatske gospodarske komore. Time se aktivno zalažemo za red na tržištu nekretnina, te u želji da našu struku i djelovanje ovlaštenih agenata i posrednika podignemo na viši nivo, da poboljšamo percepciju javnosti o posredničkoj struci i agencijama za nekretnine, sudjelujemo u on-line marketinškoj kampanji portala Agenti hr. s istaknutim bannerom “STOP” neovlaštenim Agentima, STOP nelicenciranim Agencijama, STOP neredu na tržištu.

Na taj način želimo skrenuti pozornost javnosti i upozoriti potencijalne Korisnike posredničkih usluga da još uvijek postoji veliki broj raznih pojedinaca, ali i tvrtki koje se lažno predstavljaju kao ovlašteni agenti/posrednici u poslovanju nekretninama, te ne rade u skladu sa zakonom i pozitivnim načelima struke i na taj način nanose veliku štetu i ugledu našoj struci, ali pogotovo i Korisnicima usluga.